Personliga berättelser

Varför går jag inte ner i vikt

2017-05-21 15:16 #0 av: Solrosen23

Hej, jag tränar fotboll tre gånger i veckan och jag springer eller powerwalkar två gånger. Tränar alltså fem gånger i veckan.
Jag är inte så hungrig på mornarna så jag äter lite frukost. Jag äter inte heller så mycket lunch för maten är inte så bra på gymnasiet jag går på, men jag försöker alltid få i mig någonting. Middag äter jag och sen äter jag något på kvällen, oftast naturell kvarg eller keso med bär och nötter. När jag äter äter jag mycket grönsaker, försöker äta lite mindre av kolhydrater och lite mer av t.ex. kyckling eller kött. Jag äter inte massa skräpmat och går inte runt och småäter. Äter inte heller massa bröd och sånt.
Jag har hållit på så här länge men varför blir jag inte smalare eller går ner i vikt? Vad gör jag för fel? Vet att det är svårt att säga med så här lite information, men är det något ni ser att jag gör fel?

Anmäl
2017-05-21 15:20 #1 av: Hera

Har du övervikt? Ålder, längd och vikt?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.