Allmänt viktsnack

Underviktig?

2018-03-14 16:00 #0 av: EmiCar

Står att jag är "underviktig" enligt BMI? Dock så tycker jag personligen att jag ser mer ut som en normal vikt enligt min längd oh kroppsbyggnad. 

Personligen så tycker jag att BMI brukar vara lite sisådär... 

Min guldhamster uppfödning ---> https://deniqueshamstrar.weebly.com Blomma

 HjärtaMedarbetare på Hamster ifokus Hjärta

Anmäl
2018-03-14 16:37 #1 av: Namiko

BMI passar inte alla. Har man en smal kroppsbyggnad eller mycket muskler så hamnar man på under/överviktig även om man inte är det. Ser du normalviktig ut och mår bra så kan du strunta i vad ditt BMI säger.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2018-03-15 10:07 #2 av: [Smulan_88]

Det mesta handlar om sundt förnuft, äter man varierat och bra och vet med sig att man varken har för mycket eller lite fett på kroppen och man mår psykiskt och fysiskt bra så finns det inget att fundera på. Man lever bara en gång, och man behöver unna sig ibland men samtidigt må bra för att kunna ta tillvara på livet. Gör man det så gör man helt rätt enligt mig iaf oavsett BMI ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.