Allmänt viktsnack

Smalare på 4 dagar? Akut

2018-10-31 22:02 #0 av: Julia758

Hej! Har alltid gått på en väldigt strikt diet (fortfarande hälsosam) och varit medveten om vad jag äter då jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt. Mår bäst i mig själv när jag är ”smal”. Förra veckan hände en grej som gjorde att jag gick in i en kort depression. Har under 5 dagar ätit precis vad jag vill nonstop i extrema mängder. Dubbelhakan har kommit tillbaka och magen går utåt. Förstår ju att det är en del vatten som samlats.
Problemet är att jag börjar jobba på måndag. Är ansiktsmodell och är väldigt svullen mest under hakan. Är det omöjligt att bli av med det på 4 dagar? Hur ska jag göra i sånna fall?
Tänker inte gå in i nån svältdiet för då ser jag bara sjuk ut och mår dåligt. Så hur kan jag bli av med all vätska/fett? Funkar det att utesluta salt/mjöl och socker? Har jag någon chans?

Anmäl
2018-10-31 23:56 #1 av: Hera

4 dagar är lite väl tight. Men jag hade tagit bort kolhydrater och minskat på saltet.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-11-02 20:51 #2 av: sp0ngeb0b

Håller med #1. Sen har jag en vän som tävlar i fitness och då är ju målet att ha så lite fett och så som möjligt när det är dags för tävling. Det han gör kvällen innan tävling är att dricka lite starksprit för det är vätskedrivande/uttorkande, så om man bara dricker lite (fortfarande inom kaloribegränsningen då) försvinner det sista vattnet. Vet inte mer än så, men det kanske funkar om det är akut.

"Before you ask someone why they're vegan - ask yourself why you're not."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.