Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Allmänt viktsnack

Cheat day

2019-10-18 16:33 #0 av: Sommarsommar1

Hej! Jag är en tjej på 17 år. Jag är 170cm lång, väger 52,1 kg och har gått ner 19 kg sen sommaren 2018.
Jag äter väldigt lite på dagarna för att gå ner i vikt. Äter jag en normalstor portion går jag upp i vikt eftersom jag inte bränner kolonierna eftersom jag bara sitter hemma hela dagarna och rör mig inte.
Nu till min fråga. Är det okej med cheat days och hur mycket påverkar det vikten? Igår hade jag en cheat day och jag åt allt jag var sugen på och tryckte i mig godsaker även fast jag var proppmätt. Jag bakade nyttiga muffins på dagen och åt tre stycken, sen åt jag ett halvt paket med dadlar och russin. På eftermiddagen åkte familjen till stan för att handla och jag köpte en chipspåse, dipp, godis och en pepsi Max, tryckte i mig allt på kvällen. Efter jag ätit upp en halv påse chips och godis var jag proppmätt och mådde illa, men ändå fortsatte jag att äta mer chips och letade efter godis i hela huset. Jag åt en bit kladdkaka och drack två glas multivitaminerjuice. Jag mådde illa men tryckte i mig onyttigheter ändå. Höll på att spy. Det är mitt problem. När jag väl börjat äta onyttiga saker kan jag inte få stopp på mig själv. Jag trycker i mig mer och mer även fast jag inte är sugen. Nu ska jag bara äta egengjorda nyttiga soppor några dagar för att gå ner de 0,8 kg jag gått upp efter igår. Min mage har blivit stor och svullen och jag tycker jag ser tjock ut. Jag ska äta lite och nyttigt varje dag fram till Halloween som är om 13 dagar för att kunna proppa i mig onyttigheter på halloween. Jag har redan börjat planera allt onyttigt jag ska äta på halloween dagen. Tänker att jag ska äta allt jag vill och hur onyttigt jag vill under hela dagen. Ska köpa glass, oreokakor och doppa i vit choklad, godis, chips, protienella och äta pizza till middag. Bara jag går ner i vikt på några dagar tycker jag det är okej att ha sånna dagar en till två gånger i månaden.
Problemet är ju att jag pressar i mig onyttigheter och får inte stopp på mig själv när jag väl äter onyttigt. Hur ska jag få bort det beteendet?

Anmäl
2019-10-18 16:41 #1 av: Sommarsommar1

Kan tillägga att jag inte ätit godis, chips osv på två månader. Den här månaden har jag ätit godis tre gånger och ser att min mage fått mer fett efter dessa cheat days..ångest..

Anmäl
2019-10-18 16:53 #2 av: Fridaaaa

#1 Du går inte upp en massa i fett för att du ätit godis tre gånger nu

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2019-10-18 16:57 #3 av: Hera

Jag låser tråden eftersom du är på gränsen till undervikt och bör prata med en läkare om din syn på vikt och din självbild!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.